Updates

Wow! Samen met Giel Beelen en Paul Rabbering mag ik dit jaar, voor het tweede jaar op rij, het Glazen Huis van 3FM Serious Request bewonen.

Persbericht NPO 3FM: Dj’s 3FM Serious Request 2015 bekend: Domien, Giel en Paul in het Glazen Huis in Heerlen

3FM dj’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering verblijven vanaf 18 december in het Glazen Huis in Heerlen voor de actie 3FM Serious Request. Dit maakte dj Frank van der Lende zojuist bekend op NPO 3FM. Vanaf het Pancratiusplein gaan Domien, Giel en Paul zoveel mogelijk aandacht vragen en geld inzamelen voor een betere toekomst voor miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Domien, Giel en Paul krijgen dagelijks visite in het Glazen Huis: Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Eva Koreman en Wijnand Speelman zijn de 3FM jocks die ieder een 24-uurs challenge aangaan. Met enkel een desk in het Glazen Huis, een telefoon en toegang tot alle social media hebben ze 24 uur de tijd om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor 3FM Serious Request.

De 3FM dj’s maken de dagen voor Kerst non stop live radio en TV en eten daarbij niets. De dj’s in huis, op het plein en alle acties in het land zijn continu online te volgen via npo3fm.nl, alle social kanalen van NPO 3FM en kominactie.3fm.nl.

Stille Ramp
Met 3FM Serious Request 2015 zet de publieke popzender zich in voor de generatie van de toekomst: jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2015 biedt het Rode Kruis hen een kans op een betere toekomst, onder meer door middel van scholing, beroepstraining, psychische hulp en een basis waarmee in levensonderhoud kan worden voorzien. Jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem. Keep them going.