Updates

0

Radionieuws! Na twaalf jaar radio te hebben gemaakt bij 3FM stap ik over naar Qmusic. Binnenkort begin ik er met de middagshow!

PERSBERICHT: Domien Verschuuren stapt over naar Qmusic

Radio-dj Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic. De 30-jarige dj zal bij Qmusic de middagshow voor zijn rekening nemen. Wanneer Domien precies start, wordt later bekend.

Dave Minneboo, Zendermanager bij Qmusic laat weten: “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis. Domien is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars, iets wat we bij Qmusic hoog in het vaandel hebben staan.”

Domien laat weten: “Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!”

Domien Verschuuren (30) is al vanaf kinds af aan een bevlogen radiomaker. Sinds 2006 is hij te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award In 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel Beelen na zijn vertrek op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur.